Article Vosges Matin

Article Vosges Matin 11/08/2014

CLAUDON

SIX ARTISTES, SIX MANIÈRES DE VOIR UN LIEU

Article Vosges Matin 11 08 '14Zes hedendaagse kunstenaars geïnspireerd op de omgeving van Droiteval presenteren hun werk tot en met 21 september.

Frank Van Veen, Nederlands graveur, uit Nièvre, laat etsen met delicate tinten op het thema van de natuur en haar transformaties zien. André Choteau, fotograaf uit Doubs, verkent het thema van het water en het bos met stromende elementen, allerlei kleuren die de bezoeker stil kunnen maken. Schilderij of fotografie? Verschillende recente sculpturen van Louis Taulelle na een week van een internationaal symposium over beeldhouwkunst te Mirecourt en nu in het Cultuur Centrum Droiteval. Een kans om te ontdekken of herontdekken het universum van Louis van kracht, evenwicht en fragiel eenzaamheid. Nieuw: Louis Taulelle laat dit jaar een serie van minerale sieraden op deze tentoonstelling zien

Peter Wortel, Nederlandse kunstenaar woonachtig in Fontenoy-le-Château laat zijn krachtige hedendaagse Houtsneden zien in zwart-wit of in felle kleuren levendig eerbetoon aan de architectuur van Droiteval.